Lockerz.com - ceny za body - posílají
Zdravím všechny,
chtěl bych Vám představit webové stránky Lockerz.com.
O co tu jde ?
Princip je jednoduchý, za získané body můžete získat nějakou tu věcnou cenu, které opravdu stojí za to.
Bodům se říká tzv. PTZ a systém je obodovaný následovně: každý den za odpověď na otázku=2 PTZ, každý den za přihlášení=2 PTZ a za pozvání kamaráda=2 PTZ.
Což znamená, že si denně vyděláte jenom za přihlášení a následné opdovězení na otázku 4 PTZ. Za měsíc si v pohodě vyděláte přes 100 PTZ.
A teď k cenám. Musím přiznat, že ceny nejsou vůbec předražené, můžete posoudit sami: např: fotoaparát Canon=500 PTZ, iPod 8Giga=300 PTZ, iPod 1Giga=125 PTZ, různé hry na Pc, Xbox, PSP (např: GTA IV, The Sims 3, Far Cry 2) pouze=100PTZ, 2 Gigová flashka=40 PTZ a mnoho dalších zajímavých cen, které určitě stojí za to !
Můžu potvrdit, že Lockerz není žádný podvod, protože kamarádovi už přišlo třičko. Viz. obrázek.
A co musíte udělat pro to, abyste mohli začít vydělávat body ? Je to jednoduché. Napište mi sem váš email a nebo mi ho pošlete na můj mail lord.respekt@đeznam.cz. Já Vám obratem pošlu pozvánku, přes kterou se můžete zaregistrovat. Jinak to ani nejde.
Pokud máte jakoukoliv otázku ptejte se, rád Vám na Vaše dotazy odpovím Děkuji
Posílají do ČR a SR
Důkazy: